Rólunk

Célunk és rendeltetésünk... 


Az Északbalatoni Ebmentő elismert, mint közhasznú egyesület. 

Az egyesület alapjait 1999-ben rakta le Wagner Inga-Verena és Klaus házaspár, amikor felépítették a kis „magán kutyaotthonukat Magyarországon”. 2007 októberében ebből alakult a bejegyzett és közhasznúan elismert Északbalatoni Ebmentő Egyesület.


Az Északbalatoni Ebmentő Egyesület feladata az, hogy gondoskodjon a Magyarország utcáin kirakott és részben súlyosan bántalmazott kutyákról, valamint beteg, öreg állatokról és természetesen a kutyakölykökről is. 


A sérült és beteg kutyák állatorvosi ellátásban részesülnek, MINDEN kutyát féregtelenítünk, beoltunk, elektronikus chippel jelölünk, illetve ha lehetséges ivartalanítjuk őket.


További fontos célja az egyesületnek, hogy ösztönözzük a magyar lakosság újragondolását a kutyatartással kapcsolatban. Próbáljuk meggyőzni kutyáik és macskáik ivartalanításáról és igyekszünk alternatívákat mutatni a láncon való tartással szemben.


Céljainkról további információkat az „Egyesületünk“ menüpont alatt is talál.  


Amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, hívjon minket: ingyenesen skype-on keresztül: ingaverena / mobil +36 30 509 35 64 vagy írjon nekünk e-mailt a következő címre: wagneringa@gmail.com